Menu Sluiten

Inbreng

Heb jij ook een te volle kast, te grote/ kleine kleding of kleding met label die je nooit meer draagt? Dan kun je bij ons je kleding, schoenen en accessoires inleveren en wij bieden deze te koop aan in onze winkel. Zo krijg je geld terug voor gedragen kleding en maak je een ander blij met kleding voor een betaalbare prijs! Let erop; wij nemen alleen dames- en herenkleding in!

Heb je een selectie gemaakt van de kleding die je wilt verkopen, breng het dan naar onze winkel, hier hoeft u geen afspraak voor te maken.

Voor alle ingebrachte kleding geldt:

De kleding wordt naar aanleiding van het merk, nieuwwaarde en de staat geprijsd en zo snel mogelijk in de winkel gehangen. U krijgt hier per email bericht van.

De kleding blijft 6 weken in de winkel hangen voor verkoop.Schoenen, tassen en riemen en overige accessoires

We nemen ook mooie, bijna nieuwe, tassen, riemen en schoenen en overige accessoires in.


Opbrengst en verdeling

Van de kleding die verkocht is, krijgt u 40% uitbetaald. De opgebouwde tegoeden blijven een jaar geldig, daarna vervalt deze. De tegoeden kunnen contant in onze winkel uitbetaald worden. Voor grotere bedragen (in verband met de veiligheid) kunnen wij dit ook per bank overschrijven. Ook is het mogelijk om uw tegoed te verrekenen met nieuw aangeschafte artikelen.